Loading...

Reviews
Vertel het ons
We hechten enorm veel belang aan de
mening en ervaring van onze klanten.


19-04-2021 - Sven

Professioneel schoonheidssalon met topmerken van uitstekende kwaliteit! Een heerlijke gezichtsbehandeling gehad met topproducten.
19-04-2021 - Sarah

Zalig genoten van een rustgevende gelaatsverzorging bij Schoonheidssalon Rita. Lisbet doet fantastisch werk, ze straalt zelf de rust en schoonheid uit.
02-05-2021 - Stijn

Een behandeling voor de huid. Een zalf voor de geest. Straal en lach, glunder en schijn. Daarvoor moet je bij Lisbet zijn!
02-05-2021 - Ellen

Lisbet kent haar vak: je bent letterlijk en figuurlijk bij haar in goede handen. Na een bezoekje aan het schoonheidssalon voel ik mij altijd als nieuw!
09-05-2021 - Ans

Veel liefde en zorg zitten in de handen van Lisbet, zalig om langs te gaan en je te laten verwennen, ik kijk al uit naar de volgende afspraak!
21-11-2021 - Jannick

Het volledig vernieuwde salon ademt nog meer professionaliteit en warmte uit. Top producten, een ontspannen rustige sfeer, warme en zachte handen en een fijne babbel ... telkens weer een beleving voor lichaam én geest. Lieve Lisbet, wat doe jij dit goed! Je mama is vast en zeker fier op jullie. Veel liefs.

Schrijf een
Review