Loading...

Behandelingen
Gelaatsverzorgingen
360° Beauty diagnose
Analyse van uw huid om de juiste producten te leren gebruiken voor een respectvolle huidverzorging met huidverbetering als resultaat.
Duur 20 min
€25

RITUEL MILLE SUBLIME JEUNESSE
Pure luxe voor uw huid, een combinatie van ultieme verzorging en volledige anti-aging verzorging. Stevigheid, minder rimpels, hydratie, voeding en een vitale uitstraling.

Dit is een echte, zintuiglijke ervaring die verder gaat dan een behandeling: een ervaring die ontspannende bewegingen combineert met state-of-the-art anti-aging technieken voor momenten van tijdloze ontspanning.

In het hart bevindt zich 1000 MILLE Le Masque Sublime Jeunesse, een masker met een innovatieve hydrogeltextuur die actieve stoffen in het TOP-C MG-complex in staat stelt om zich diep in de huid te verspreiden. De huid krijgt een ongelooflijk gevoel van frisheid en welzijn. In combinatie met een complete massage voor gelaat, hals en décolleté, biedt het ware momenten van ontspanning voor lichaam en geest.

Duur 90 min
€150

MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE
De iconische, ultra-gepersonaliseerde behandeling met een spectaculair liftend effect. Voor een zichtbaar jongere en stevigere huid, geherdefinieerde gezichtscontouren en een stralende teint.

3 nieuwe unieke behandelbelevingen, afgestemd op jouw behoeften en wensen:

L'EXCEPTIONNELLE: 100 minuten, voor maximale efficiëntie en welzijn. Inclusief intensieve reiniging en revitaliserende massage. €150

L'ORIGINALE: 90 minuten, voor de doeltreffendheid van de oorspronkelijke behandeling en welzijn. Inclusief ontspannende reiniging en revitaliserende massage. €140

L'ESSENTIELLE: 65 minuten, voor een actief intermezzo. Inclusief de ontspannende reiniging. €110


SOIN ACTIV’AGE
Vernieuwt onmiddellijk de rijpere huid door een combinatie van werkzame producten. De huid is soepeler, zichtbaar gladder, goed gevoed en straalt van schoonheid.

Combineert hoogwaardige professionele producten met 100% manuele massagetechnieken voor zichtbare resultaten vanaf de allereerste behandeling.

De kern: esthetische lymfedrainagebewegingen voorafgaand aan een reeks petrissagebewegingen, drukkende en diepe effleuragebewegingen voor bewezen zichtbare resultaten.

Duur 75 min
€120

SOIN LIFT’EXPERT
Lifting behandeling met een innovatieve sculpting massage die de huid onmiddellijk voller en steviger maakt. Rimpels worden verminderd en gezichtscontouren meer gedefinieerd.

De 100% manuele lifting-massage, speciaal ontworpen voor SOIN LIFT'EXPERT, is een combinatie van diepe glijdende massage, anti-aging massage en intense knedingen, inclusief palpatie en rollen. Deze massage lift, verstevigt en maakt de huid onmiddellijk voller terwijl de celactiviteit wordt gestimuleerd.

Duur 75 min
€115


SOIN LUMIN’ÉCLAT
Verkwikt onmiddellijk de vermoeide huid en geeft haar een jeugdige, frisse uitstraling. De eerste rimpels worden verminderd en de teint oogt en voelt zijdezacht en egaal aan.

Deze verkwikkende, behandeling verlost je huid van onzuiverheden, minimaliseert fijne rimpels en verfijnt de teint. Als resultaat ziet de huid er egaler uit met meer uitstraling en een jeugdige, frisse glow.

Zelfs vermoeide ogen zullen stralen door de nieuwe jeugdige uitstraling. Degenen die een dynamische, uitdagende levensstijl hebben, zullen genieten van de balans die deze behandeling biedt. Niet alleen nieuwe energie voor je huid, maar ook een stimulerende ervaring voor je hele lichaam.

Duur 75 minuten
€100

SOIN SENSI’REPAIR
Een professionele behandeling voor gevoelige en reactieve huidtypen, die ontspannende en ontstressende bewegingen combineert.

Mooie resultaten bij rosacea. De SENSI’REPAIR-behandeling is speciaal ontworpen om in te spelen op de behoeften van de meest gevoelige huidtypen.

45 minuten intense ontspanning en rust om de huid te regenereren, te ontspannen en te kalmeren. Een professionele techniek die ontspannende en ontstressende bewegingen combineert.

Duur 60 Minuten
€100

SOIN NUTRI’VITAL
Deze zalige en luxueuze behandeling hult de droge tot zeer droge huid in een perfecte, comfortabele verzorging. De huid is gevoed, uitgerust en gerevitaliseerd en wordt soepel, fluweelzacht en stralend mooi.

Ons professionele behandeling is een voluptueuze 60 minuten behandeling die de droge tot zeer droge huid in een absoluut voedend comfort hult. Onze producten, waaronder de iconische N° 5 Crème, worden gecombineerd met onze speciale Maria Galland Essential Massage.

Onze belofte? De huid is gevoed, uitgerust en gerevitaliseerd en wordt soepel, fluweelzacht en stralend mooi.

Duur 60 min
€100

SOIN HYDRA’GLOBAL
De huid wordt intensief gehydrateerd, voller, gerevitaliseerd en stralend. De huid is soepel, zacht en glad, heeft nieuwe energie gekregen en tekenen van vermoeidheid lijken verminderd.

Deze nieuwe behandeling zorgt voor een hydratatieboost, een kick van frisheid en directe energie.

• DROOGTERIMPELS lijken verminderd
• De huid heeft NIEUWE ENERGIE en UITSTRALING
• De huid ziet er VOLLER en FRISSER uit, de huid is STRALEND

Duur 75 min
€100

SOIN D-TOX
Zuivert de huid grondig voor een heldere en gezond uitziende teint. Onzuiverheden, olie en toxines die de poriën verstoppen worden verwijderd zonder de huid te veel uit te drogen, waardoor deze zacht, fris en stralend wordt.

Dit 100% manuele, huidvriendelijke ultra-reinigingsritueel is een combinatie van krachtige, innovatieve producten die dode huidcellen onmiddellijk verwijderen, onzuiverheden absorberen, de poriën weer openen en de celvernieuwing stimuleren met respect voor het eigen ecosysteem van de huid.

Een unieke beautymethode die de huid weer laat ademen.

Duur 45 min
€60

SOIN SUPRÊME YEUX
Een specifieke oogbehandeling die rimpels opvult, de oogcontouren gladstrijkt en wallen en donkere kringen verminderd.

Een behandeling gewijd aan de gevoelige huid rond de ogen om tekenen van veroudering en vermoeidheid te verminderen. Uitzonderlijk bewezen resultaten dankzij 100 % manuele lymfedrainage.

45 minuten, ook beschikbaar als optie van 15 minuten als aanvulling op een gelaatsverzorging
€50


Maak direct een afspraak

Snel en handig! maak en afspraak rechtstreeks in onze agenda.

Via deze link behandel en
beheer je je eigen afspraken.

We sturen je steeds een reminder zodanig dat je je afspraak zonder probleem tijdig kan verplaatsen of nooit kan missen.