Soin mille lumière

Deze premium behandeling gebruikt twee maskers voor een onvergelijkbare uitstraling en een verstevigend anti-agingeffect. Dankzij de effectieve ingrediënten wordt je huid sterk geregenereerd, gelift en verzorgd met spectaculaire resultaten. Als je de essentie van de vakkennis van Maria Galland Paris wilt ervaren, verwen jezelf dan met deze unieke behandeling. Voel de luxe texturen die ontstaan door de combinatie van de kostbaarste ingrediënten.

€120

Soin Methode Mosaic Modelante

Onze ultragepersonaliseerde anti-agingbehandeling behandelt je huid zone voor zone met zeer efficiënte producten en unieke lifting- en modelleertechnieken. Een opeenvolging van handbewegingen, gecombineerd met de liftende eigenschappen van ons exclusief zelfverwarmend masker, zorgt voor een stevigere, gladdere en energiekere huid.

€110

Lifting Absolue Jeunesse

Een liftingbehandeling met een innovatieve massage die je huid onmiddellijk gladder en steviger maakt. Rimpels vervagen en de contouren van je gezicht worden geherdefineerd.

€95

Soin thalasso

Verfrist, activeert en zorgt voor een intense toevoer van sterk geconcentreerd vocht.voor huidtypes die trekkerig aanvoelen en een extra energieboost nodig hebben.

€85

Soin cocon

Een heerlijk masker van zacht schuim omhult het gezicht als een cocon en zorgt voor een diep gevoel van ontspanning en verwend worden. Elke huid profiteert van deze kalmerende en revitaliserende behandeling. Het voedt de huid intens en maakt haar glad. De coconbeleving tijdens de behandeling helpt je te ontspannen, een pauze te nemen van de buitenwereld en een drukke levensstijl, om nieuwe energie terug te winnen.

€85

Soin Révélation Lumière

Deze verkwikkende, 60 minuten durende behandeling verlost je huid van onzuiverheden, minimaliseert fijne rimpels en verfijnt de teint. Als resultaat ziet de huid er egaler uit met meer uitstraling en een jeugdige, frisse glow. Zelfs vermoeide ogen zullen stralen door de nieuwe jeugdige uitstraling. Degenen die een dynamische, uitdagende levensstijl hebben, zullen genieten van de balans die deze behandeling biedt. Niet alleen nieuwe energie voor je huid, maar ook een stimulerende ervaring voor je hele lichaam.

€85

Soin Systeme dermatologique

Deze vier uiterst efficiënte dermatologische behandelingen richten zich op de huid die problemen heeft met onzuiverheden, pigmentatie, roodheid en droogheid. Alle vier problemen tonen een onbalans in je huid en kunnen specifiek behandeld worden. Het natuurlijke evenwicht van je huid kan worden hersteld door meer versterking en bescherming. Elke behandeling biedt een speciaal verzorgingsschema dat is afgestemd op het probleem dat je wenst aan te pakken. Zeer kalmerende en verzorgende werkstoffen herstellen terug de balans van je huid.

€85

Soin express

Ontspannende korte behandeling, die zorgt voor een heerlijk fris gevoel is ideaal voor een huid die meer energie nodig heeft.

€45

Soin masque modelant yeux

€30

In 3 wekenkuur

€80

Bij gelaatsverzorging

€22Deze behandeling richt zich vooral op de gevoelige huid rond je ogen en helpt om fijne lijntjes en rimpels glad te maken. De huid rond je ogen heeft speciale verzorging nodig, omdat deze veel dunner is en neigt naar wallen en donkere kringen. Deze behandeling zorgt ervoor dat de huid rondom je ogen er jeugdiger, voller en krachtiger uitziet, goed gehydrateerd en stralend.

Al onze gelaatsverzorgingen zijn inclusief epilatie van de wenkbrauwen.

Voor iedere huidtype kan u een individueel aangepaste behandeling beleven. Deze verzorging stelt u in samenspraak met Lisbet op zodat alles volgens uw wensen verloopt. Bovendien werken wij voor al onze gelaatsverzorgingen met de exclusieve producten van Maria Galland.